Apple Vision Pro er endelig udkommet

Den 2. februar blev Apple Vision Pro lanceret i USA, og forudbestillingerne begyndte allerede den 19. januar. Apple Vision Pro er ikke blot en forbedring af eksisterende teknologi; det er en komplet omdefinering af, hvordan vi interagerer med den digitale verden. Med sit fokus på spatial computing fusionerer Vision Pro den fysiske og digitale verden på en måde, der tidligere kun var forestillet i science fiction.

Apple Vision Pro: Design og brugeroplevelse

Apple Vision Pro er designet med en utrolig sans for detaljer og æstetik. Den består af en buet, tredimensionelt formet glas, der omslutter brugerens ansigt, og en ramme lavet af en specialdesignet aluminiumslegering. Dette giver ikke kun et futuristisk udseende, men sikrer også komfort og holdbarhed. Med forskellige tilpasningsmuligheder, såsom Light Seal og Solo Knit Band, kan brugerne tilpasse enheden til deres personlige komfort.

visionOS: Et revolutionerende operativsystem

Kernen i Apple Vision Pro er visionOS, et operativsystem, der bygger på årtiers innovation inden for macOS, iOS og iPadOS. visionOS introducerer en helt ny tredimensionel brugergrænseflade, hvor navigation og interaktion styres gennem øjenbevægelser, håndgestikulationer og stemmekommandoer. Denne intuitive tilgang til interaktion gør brugen af Apple Vision Pro både naturlig og magisk.

Imponerende tekniske specifikationer i Apple Vision Pro

Apple Vision Pro er udstyret med mikro-OLED-teknologi, som pakker 23 millioner pixels ind i to skærme på størrelse med et frimærke. Dette sikrer en utrolig skarphed og klarhed i billedet. Med avanceret Spatial Audio får brugerne en lydoplevelse, der matcher den visuelle kvalitet, hvilket skaber en fuldt omsluttende oplevelse.

En ny dimension af apps og underholdning

Med Apple Vision Pro åbnes der op for en helt ny verden af apps og underholdning. Den nye App Store til Vision Pro tilbyder adgang til over en million kompatible apps fra iOS og iPadOS, samt nye apps designet specifikt til at udnytte Vision Pros unikke evner. Brugere kan opleve alt fra produktivitetsapps til spil og underholdning på en helt ny måde.

Produktivitet og samarbejde

Apple Vision Pro er ikke kun en enhed for underholdning; den er også et kraftfuldt værktøj for produktivitet. Med apps som Microsoft 365 og Slack, samt muligheden for at skabe en virtuel Mac-skærm, bliver multitasking og samarbejde mere effektivt end nogensinde. Brugerne kan arrangere apps side om side i ethvert format, hvilket skaber et uendeligt lærred for arbejde og kreativitet.

Underholdning på et nyt niveau

Vision Pro tager underholdning til et helt nyt niveau med ultra-højopløselige skærme, der leverer flere pixels end en 4K-tv til hvert øje. Brugere kan se film og tv-shows fra tjenester som Apple TV+ og Disney+ på en skærm, der føles 100 fod bred. Apple Immersive Video introducerer en ny form for underholdning, hvor brugerne placeres midt i handlingen med 180-graders, tredimensionelle 8K-optagelser.

Spiloplevelser som aldrig før

For gamere åbner Apple Vision Pro op for en ny verden af muligheder. Med adgang til spil fra App Store og over 250 titler på Apple Arcade, kan spiloplevelserne nu nydes på en skærm i enhver ønsket størrelse. Nye rumlige spil udnytter Vision Pros kraftfulde kapaciteter til at transformere rummet omkring spilleren, hvilket giver en unik og engagerende spiloplevelse.

Nye måder at opleve mindernes magi

En af de mest spændende funktioner ved Apple Vision Pro er evnen til at genopleve minder på nye måder. Spatial fotos og videoer transporterer brugerne tilbage til specielle øjeblikke, og med Spatial Audio bliver oplevelsen utrolig indlevende. Brugere kan optage spatial video på deres iPhone 15 Pro eller iPhone 15 Pro Max og opleve dem på Vision Pro i fuld skala og med fantastisk detaljerigdom.

FaceTime bliver rumligt

Med Apple Vision Pro bliver FaceTime en mere rumlig oplevelse. Alle på et opkald vises i naturlig størrelse, og med Spatial Audio lyder det, som om hver persons stemme kommer fra deres placering på skærmen. Brugere, der bærer Vision Pro, vises som deres Persona, en autentisk rumlig repræsentation, der gør det muligt for andre at se deres ansigtsudtryk og håndbevægelser i realtid.

Banebrydende design og innovation

Apple Vision Pro er kulminationen på års innovation og erfaring inden for design af højtydende produkter som Mac, iPhone og Apple Watch. En enorm mængde teknologi er pakket ind i et smukt, kompakt design, der anvender de mest avancerede materialer for at opnå ambitiøse mål for ydeevne, mobilitet og bærbarhed.

Privatliv og sikkerhed i højsædet

Apple Vision Pro tilbyder brancheførende privatliv og sikkerhed. Optic ID er et nyt autentifikationssystem, der analyserer brugerens iris for at låse Vision Pro op, autofylde adgangskoder og gennemføre

betalinger med Apple Pay. Brugerens blik forbliver privat, når de navigerer i Vision Pro, og øjensporingsinformation deles ikke med Apple, tredjepartsapps eller websites. EyeSight-funktionen inkluderer også en visuel indikator, der tydeligt viser for andre, når brugeren optager et rumligt foto eller video.

Tilgængelighed og inklusion

Apple har altid været kendt for at integrere kraftfulde tilgængelighedsfunktioner i deres produkter, og Vision Pro er ingen undtagelse. Brugere kan interagere med enheden udelukkende ved hjælp af deres øjne, hænder eller stemme, eller en kombination, der fungerer bedst for dem. Funktioner som VoiceOver, Zoom, Switch Control og Guided Access er blevet genopfundet for rumlig computing, hvilket gør Vision Pro tilgængelig for et bredt spektrum af brugere.

Miljøbevidst Design

I tråd med Apples engagement i miljøet er Vision Pro designet med bæredygtighed for øje. Enheden indeholder 100 % genanvendte sjældne jordarter i alle magneter og 100 % genanvendt tinlodning og guldbelægning i flere printplader. Rammen og batterikabinettet består af 100 % genanvendt aluminium, og både Light Seal og Solo Knit Band er lavet med over 70 % genanvendt garn. Vision Pro opfylder Apples høje standarder for energieffektivitet og er fri for kviksølv, bromerede flammehæmmere, PVC og beryllium. Emballagen er 100 % fiberbaseret, hvilket bringer Apple tættere på deres mål om at eliminere plastik i al emballage inden 2025.

Pris og tilgængelighed for Apple Vision Pro

Apple Vision Pro er tilgængelig fra $3.499 (USA) med 256GB lagerplads. Forudbestillinger for Apple Vision Pro begyndte fredag den 19. januar kl. 5 om morgenen PST, med tilgængelighed fra fredag den 2. februar. ZEISS Optical Inserts – Readers er tilgængelige for $99 (USA), og ZEISS Optical Inserts – Prescription for $149 (USA). Vision Pro leveres med en Solo Knit Band og Dual Loop Band, hvilket giver brugerne to muligheder for den pasform, der fungerer bedst for dem, samt en Light Seal, to Light Seal Cushions, et Apple Vision Pro Cover til forsiden af enheden, en pudseklud, batteri, USB-C opladekabel og USB-C strømadapter.

Apple Vision Pro er ikke blot en ny gadget; det er en portal til en ny dimension af menneskelig interaktion med teknologi. Med sin banebrydende teknologi, intuitive brugergrænseflade og fokus på privatliv og sikkerhed, sætter Apple Vision Pro en ny standard for, hvad vi kan forvente af personlige elektroniske enheder. Det er en spændende tid for teknologi, og Apple Vision Pro er uden tvivl i frontlinjen af denne revolution.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Telerepair menu
Telerepair menu

Klik redigerknappen for at rette denne tekst. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Klik redigerknappen for at rette denne tekst. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.