Black Friday hos Telerepair – Tilbud på iPhone!

Black Friday og Cyber Monday har også lagt sig over Telerepair – og det betyder, at du nu kan købe brugte iPhones til en hamrende lav pris. Du får desuden 25% af alle reparationer!

Du finder alle vores tilbud på vores dedikerede side for Black Friday.

Vi har strakt den mørke fredag, så den når hele vejen over til både denne og den efterfølgende uge. Så husk at tjekke de gode tilbud ud. De er gældende fra mandag d. 25. november til mandag d. 2. december!

Black Friday-udsalg på iPhones

Vi står klar til at hjælpe med dine juleindkøb – også selvom pengepungen strammer eller familien har vokset sig stor. 

I år giver vi dig et godt tilbud på en brugt iPhone (så længe lager haves). Det betyder, at du godt kan deltage i det store gavegilde uden at have skyldfølelse over hverken priserne eller effekten på klimaet.

iPhone 6 og 6S – Black Friday Bestsellers

Selvom iPhone 6 og iPhone 6S er lidt oppe i alderen, er de de stadig nogle af Apples mest populære smartphones til dato.

Derfor har vi også 25% rabat på alle reparationer, inklusiv skærmskifte, af de populære iPhone 6 og 6S’er.

De er holdbare, hurtige og egner sig især godt som et barns første mobil eller måske som en back-up, hvis din gamle er begyndt at skrante. iPhone 6 var også den første af deres mobiler, der var udstyret med Retina HD Display. Det betyder, at skærmen også kan bruges til at streame film eller TV-serier, fordi den er god til at gengive både dybe og lyse farvetoner. Derfor kan det også være ekstra irriterende, hvis din skærm er gået i stykker.

iPhone 7 – lækkert kamera med optisk zoom

iPhone 7 var den første af Apples mobiler med et teleobjektiv. Den egner sig derfor især til amatørfotografer eller folk, der bare gerne vil tage en fantastisk selfie.

Til Black Friday er prisen på en brugt iPhone 7 med 128GB plads nede på kun 2495,- kr. og en model med 32GB er helt nede på 1.995,- kr.

Designet har fået en grundig opgradering, der sikrer, at den er mere støv- og vandafvisende end tidligere. Men det er virkelig dens kameraer, der er hovedattraktionen. Udover teleobjektivet, har den også optisk billedstabilisering, hvilket gør, at dine billeder bliver skarpere end tidligere.

iPhone 8 – Hurtigere processor og bedre opladning

iPhone 8 er en klar videreudvikling af teknologien, du finder i 7’eren. Den er bedre, hurtigere og har et endnu bedre selfie-kamera.

Prisen på en brugt iPhone 8 til Black Friday er kun 3.195,- kr.

8’eren er desuden den første Apple-mobil med QI-charging. Det er, fordi mobilens ryg er i hærdet glas, frem for aluminium. Processoren er især blevet rost af anmeldere og brugere. Den kan også afspille både HDR10 og Dolby Vision.

iPhone X – lækker og smart mobil med alt de bedste

iPhone X tog et kæmpe spring sammenlignet med Apples ellers progressive udvikling. Den har alt, du leder efter i en smartphone – og kan nu fås til en pris, der er til at betale for de fleste.

Hos Telerepair får du en brugt iPhone X for kun 4.495,- kr. (32GB) eller 5.295,- kr. (256GB) til Black Friday.

Den nye OLED-skærm dækker nu næsten hele mobilens forside. Den har også fået en hurtig processor, et bedre batteri og flere tekniske tiltag, der har løftet den fra allemandseje til luksusobjekt.

Hvorfor købe en brugt iPhone til Black Friday?

1. En virkelig god pris

Køber du en brugt iPhone hos Telerepair, får du din nye smartphone for en rigtig god pris. Du kan endda også vælge hvilken stand du ønsker telefonen skal være i. 

Selvom du køber brugt, vil du endda også kunne købe en iPhone, der aldrig har forladt sin æske. Hvis du vælger en billigere model i god stand, er du tilmed sikre, at den fungerer upåklageligt. Alle vores brugte iPhones har nemlig fået et grundigt eftersyn af en af vores certificerede teknikere. Hvis de har fundet fejl eller skader, har de udskiftet det defekte komponent med en helt ny reservedel.

Der er altså mange penge at spare på at købe en lettere brugt iPhone, der fungerer præcis, som da den først forlod fabrikken.

2. Godt for miljøet

Når du køber brugt, minimerer du også din belastning på klimaet. 

At tage vare på miljøet er måske ikke din første indskudte tanke, når du er på jagt efter det bedste tilbud til Black Friday. Men når det kommer til mobiler, er det især værd at holde for øje. Det er nemlig kun omtrent 11% af alle smartphones, der ryger til genbrug. Der er derimod lidt over 65.000 tons smartphones, der bliver smidt ud.

Smartphones indeholder et væld af dyrebare materialer, såsom guld, kobolt og nikkel, der kan bruges til at lave nye telefoner og genopladelige batterier. Det er også materialer, der kan være svære at udvinde. Ved at genbruge din gamle iPhone er du med til at mindske belastningen på miljøet – både i udvindings- og affaldsprocessen.

3. Kom af med din gamle og spar endnu mere på dit Black Friday-tilbud

Når du køber en brugt iPhone hos Telerepair, har du også mulighed for at indlevere din gamle.

Jo nyere og i bedre stand den er, jo større en rabat, kan du også få på din nye mobil. Vi vurderer mobilens værd og stand fra case til case.

Vi tager imod alle iPhones, også de helt forældede og medtagede. Vi sikrer, at din gamle smartphone bliver genbrugt på forsvarlig vis. Hvis den indeholder gode og velfungerende komponenter, skiller vi også mobilen ad, så dit gamle batteri, display eller harddisk kan komme en anden til gode.

Har du en velfungerende iPhone, men ville du bare have en nyere model, skal vi nok også give den et grundigt eftersyn, inden vi sælger den videre. Vi udskifter alle slidte eller beskadigede komponenter, så den er i den bedste stand. 

Du skal heller ikke bekymre dig om dit privatliv, når du indleverer en gamle smartphone til os. Vi sørger for at al data er blevet slettet, inden den kommer i hænderne på en ny kunde.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Telerepair menu
Telerepair menu

Klik redigerknappen for at rette denne tekst. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Klik redigerknappen for at rette denne tekst. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.