Dårligt iPhone batteri? Det kan fixes!

Er din iPhone gået død, går ud i tide og utide eller holder virkelig dårligt på strøm? Der er en stor sandsynlighed for, at det bare er batteriet – og det kan altså nemt, hurtigt og billigt udskiftes! 

Her gennemgår vi hvad et batteri er, hvilke forskellige former for batterityper der findes, hvordan vi hos Telerepair kan hjælpe dig med at reparere det ødelagte batteri og meget andet. Hvis du står med håret i postkassen lige nu og bare skal have hjælp til at få liv i din iPhone igen, så book en tid til en reparation allerede nu – lige her. Vi tilbyder reparationer af alle iPhones og reparationer af telefoner

Er din iPhone langsom, eller skal du til at sælge den? Læs vores indlæg omkring, hvordan du kan nulstille din iPhone.

Kan et iPhone batteri virkeligt udskiftes?

Det enkelte svar er faktisk både ja & nej. Et iPhone batteri kan sagtens skiftes men ikke hvor som helst, med hvad som helst og af hvem som helst. Det er vigtigt, at det er dygtige og kyndige teknikere, med både erfaring og certificeringer, der udfører reparationen. Det er ikke fordi det som sådan er komplekst og indviklet at udskifte iPhone batterier men hvis man ikke ved hvad man gør, kan man nemt opleve at enheden bliver overophedet eller kortslutter. Vi oplever jævnligt kunder der har set en “How To” på Youtube men hvor det desværre går galt, og de eksempelvis har sat en forkert skrue ind i et komponent der gør, at bundkortet går helt i stykker.

Det er også vigtigt, at man ikke blot køber et billigt iPhone batteri på internettet men faktisk benytter sig af gennemtestede, sikrede og kvalitetsstemplede reservedele fra godkendte og autoriserede fabrikker. Det er typisk et markedet man som den almindelige forbruger ikke blot har adgang til hvorfor der findes mange dårlige udgaver af eksempelvis kopi-batterier. 

Din iPhone virker måske ”død” – men er det faktisk ikke

Hvis din iPhone er gået helt sort i skærmen, er meget varm eller kold, slet ikke reagerer på at blive opladt eller noget helt andet – ja, så vil du jo nok selv konstatere den som helt død. Man bliver sur, frustreret og har bare brug for hjælp. Vi ved det godt! I den her moderne teknologiske tidsalder er en funktionel iPhone altafgørende. Det er jo alt fra Instagram, TikTok, Facebook, Snapchat, sms’er samt ens kalenderaftaler eller vigtige e-boks beskeder som man lige pludselig ikke har adgang til længere. Det kræver naturligvis en diagnose for lige at gennemgå enheden og finde ud af hvad der er galt men i 60% af tilfælde har vi hos Telerepair erfaring med, at det er batteriet. 

Er batterierne fra Telerepair originale? 

Også her må vi sige, at det enkelte svar er faktisk både ja & nej. Vi udbyder både originale og Grade-A batterier i vores sortiment af reparationer. Vi anbefaler og oplever også, at det i 90% af tilfældene er OEM batterier folk vælger. 

Vores 10 årige erfaring i branchen gør, at vi har kendskab til og kun samarbejder med fabrikker der leverer korrekte lithium batterier. Lithium batterier har en væsentlig længere levetid og så udmærker de sig særligt til brugsformål. Netop derfor går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af disse når vi udskifter batteriet på din smartphone.

Hvordan er jeg sikret med et batteriskift hos Telerepair? 

Telerepair er et af Danmarks største foretrukne reparations værkstedskæde. Fordelt på det meste af Sjælland har vi 8 butikker så vi altid er i nærheden af dig. Vi har udført over 100.000 reparationer og har udelukkende tilfredse kunder. Vi er en stor og anerkendt kæde der også servicerer offentlige og private virksomheder med IT, hard- og software, tilbehør, service og reparationer. Vi yder altid tilfredshedsgaranti og medgiver dig en sikker, hurtig og tryg oplevelse samt 2 års garanti på de fleste udførte reparationer. 

Endeligt tilbyder vi også en livstidsgaranti hos Telerepair på de skærme, som vi reparerer og udskifter. Vi ønsker altid kun at tilbyde vores kunder den bedste løsning. Og vi er samtidig én af de få som har markedets bedste reservedele – alt sammen noget vi er stolte af at kunne tilbyde vores kunder, så de føler sig sikre med at få udført en reparation i deres nærmeste Telerepair butik.  

Forskel på et A-batteri og et OEM-batteri

Der vil altid være forskel på Grade-A batterier og OEM batterier. Kort opridset er det, at mAh-indholdet på Grade A typisk vil være mindre, hvilket betyder at din iPhone ikke kan holde i lige så lang tid som det egentligt er designet til. Derudover understøtter et Grade-A batteri ikke nødvendigvis hurtig opladning hvilket er en vigtig forskel, da der fremstilles flere og flere forskellige enheder såsom smartphones, smartwatches, computere, højtalere m.m. som understøtter hurtig opladning. 

Herunder en liste med de 5 største forskelle på et Grade-A og et OEM-batteri:

Sand eller falsk? 

Der er mange rygter som Apple har været nødsaget til, at be- eller afkræfte omkring bl.a. batterier i deres telefoner og tablets. Herunder udvalgte true/false:

  • iPhone batterier har ikke godt at, at man i løbet af dagen “plet lader” dem med 10-20% pr. gang: TRUE
  • Ved et batteriskift mister du alt indhold på din telefon, såsom billeder, telefonnumre osv.: FALSE 
  • Et batteri i en iPhone kan eksplodere med tiden: TRUE 
  • Du ødelægger din iPhone ved at oplade den med en iPad oplader: FALSE

Hvad med min sløve iPad? 

Kan du nikke genkendende til alle problemer vi beskriver ovenover men mener, at det egentlig passer bedre til hvordan din iPad har det? Det er faktisk sådan, at en iPad også kan blive langsomt og dårlig – også her kan det skyldes batteriet. 

Det er også noget der kan udskiftes men her er det endnu vigtigere, at man får foretaget reparationen hos en reparatør da man kan risikere, at skærmen kan revne når man åbner enheden. Fordi skærmen på en iPad er væsentlig større, er der altså også større risiko for at udsætte denne for skade, hvis man selv forsøger derhjemme at udskifte batteriet på denne. Det er faktisk noget, der endda også kan ske for nogle som os, hvis  ikke vi er udstyret med det bedste og mest sikre udstyr i branchen.

Men det er heldigvis ikke scenariet! Derfor kan du altid trygt aflevere din iPad til reparation hos Telerepair. Vi garanterer, at din iPad er i tip top stand når vi er færdige med reparationen. 

Vidste du, at vi i tilfælde af skærmbrud ved et batteriskift kun opkræver Telerepairs indkøbsprisen på skærmen af din enhed? Det er for din tryghed, garanti og tilfredshed! 

Hvis din iPhone er langsom …

Der kan også være andre årsager til, at din iPhone er langsomt. Det kan blandt andet skyldes problemer med et forældet software, en tidligere uopdaget vandskade eller andet. Det er faktisk noget vi tidligere har skrevet et blogindlæg om – det kan du læse her.

Hvis du har et andet Mac produkt, som er blevet langsomt, kan vi også hjælpe med det. Du kan også læse denne guide til hvad du skal gøre, hvis dit MacBook batteri driller.

Jeg har ikke en iPhone men et problem med min smartphone

Hvis du ikke har en Apple iPhone men en anden smartphone så må du endelig ikke fortvivle! Hos Telerepair er vi også eksperter på reparationer af skærmskift, bagcoverskift, batteriskift og meget andet af smartphones og tablets fra blandt andet Samsung, Huawei, Oneplus, Sony, Doro.

Hos Telerepair er det vores vigtigste opgave at reparere alle slags smartphones og tablets så hurtigt som muligt, så vores kunder kan vende tilbage til deres hverdag. De mest almindelige skader, som vi reparerer er således flækkede skærme eller defekte kameraer eller mikrofoner. I disse tilfælde kan vi reparere 80% af alle skader inden for 1 time! 

Smartphone batteri kan udskiftes nemt, hurtigt, billigt, trygt og med 2 års garanti hos os. 

Har du mistet din iPhone eller fået den stjålet? Så læs vores indlæg omkring hvordan finde den med Find My iPhone.

Vil du vide, hvor gammel din iPhone er? Læs vores indlæg: Hvor gammel er min iPhone?

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Telerepair menu
Telerepair menu

Klik redigerknappen for at rette denne tekst. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Klik redigerknappen for at rette denne tekst. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.