Guide: Sådan overfører du data fra iPhone til iPhone

Hvis du har fået, eller skal til at have en ny iPhone, skal al din data og alle dine personlige indstillinger med over i den nye telefon. Heldigvis er det ikke svært, og det tager ikke mere end et par minutter at komme i gang med en ny iPhone opsætning.

Vi har lavet en kort guide til forskellige metoder, du kan bruge, når du skal overføre data fra iPhone til iPhone, ved installation af ny iPhone, samt når du skal overføre data til andre mærker end Apple.

Hvis du gerne vil købe eller sælge en brugt iPhone, kan du gøre det hos Telerepair. Her er altid fair priser og 2 års garanti. Vi tilbyder også hurtige reparationer af alle iPhones og reparationer af telefoner

Overfør data fra iPhone til iPhone

Når du skal overføre data fra iPhone til iPhone, kan det gøres på tre forskellige metoder. 

Følg disse trin og lær hvordan du selv kan udføre en overførsel fra iphone til iphone:

Hurtig start

Når du vælger at overføre data ved skift af iPhone via ‘hurtig start’, kræver det, at du har begge telefoner ved dig, og at begge er tilstrækkeligt opladet. 

 1. Start med at aktivere Bluetooth på den gamle enhed, og bring de to iPhones tæt på hinanden.
 2. Tænd din nye iPhone, og tryk på ‘Fortsæt’, når en meddelelse dukker op på din gamle enheds skærm.
 3. Når du har trykket på ‘Fortsæt’, burde der dukke en animation op på den nye enheds skærm. Brug kameraet på din gamle iPhone, og scan animationen. Det vil forbinde de to enheder. 
 4. Herefter vil du blive bedt om at indtaste dit Apple ID og adgangskode. 
 5. Når du har gjort det, skal du vælge ‘Overfør fra iPhone’, og vente på at overførslen er færdig. Når overførslen er færdig, er du klar til at bruge din nye iPhone. 

iCloud

Hvis du gerne vil bruge iCloud til at overføre din data til en ny iPhone, kræver det, at du først laver en sikkerhedskopi af din gamle iPhone. 

 1. Når du har lavet sikkerhedskopien af din gamle enhed i iCloud, skal du tænde for din nye iPhone.
 2. Følg opsætningsvejledningen, og tilslut enheden til WiFi. 
 3. Når du kommer til ‘Apps og Data’, skal du vælge ‘Hent fra iCloud’ og logge ind på iCloud. 
 4. Vælg den sikkerhedskopi du lige har lavet, og vent på at overførslen er færdig. Når overførslen er færdig, er du klar til at bruge din nye iPhone. 

Computer

Hvis du vælger at bruge din computer til dataoverførslen, kræver det igen, at du laver en sikkerhedskopi af din gamle iPhone. Denne gang skal den dog gemmes i iTunes. 

 1. Når sikkerhedskopien af din gamle iPhone er gemt i iTunes, skal du tænde for din nye iPhone og gennemgå opsætnings-processen.
 2. Når du når til ‘Apps og Data’, skal du tilslutten din iPhone til computeren via USB-kabel, og vælge ‘Hent fra Mac eller PC’. 
 3. På computeren åbner du iTunes, og lokaliserer din nye enhed i det øverste venstre hjørne af skærmen. 
 4. Derefter vælger du ‘Gendan sikkerhedskopi’ og den sikkerhedskopi, som du gerne vil hente. Så venter du bare på, at overførslen er færdig. Når den er det, er din nye iPhone klar til brug.

Overfør data fra iPhone til andre mærker

Hvis du har valgt at udskifte din iPhone med en mobil fra et andet mærke end Apple, kan du sagtens få dine data med over til din nye telefon. Det tager ikke specielt langt tid, og er langt mindre kompliceret, end hvad mange tror. 

Overfør data fra iPhone til Samsung

Hvis du gerne vil overføre data fra iPhone til Samsung, skal du bruge appen ‘Smart Switch’. Appen hjælper med overførslen af indstillinger, SMS’er, kontakter, billeder etc. 

 1. Download ‘Smart Switch’ på din nye telefon.
 2. Først skal du vælge, om du vil lave overførslen via et USB-kabel, eller om det skal gøres trådløst. 
 3. Derefter skal du angive, om din Samsung-mobil er den nye eller den gamle telefon. Du skal selvfølgelig angive den som værende den nye telefon.
 4. Log ind på iCloud for at importere dataen. Indtast den bekræftelseskode, som er blevet sendt til din iPhone. 
 5. Vælg den enhed, som du vil overføre data fra.
 6. Derefter overføres data, og når overførslen er færdig, er din nye telefon helt klar til brug.

Overfør data fra iPhone til Huawei

Når du skal overføre data fra iPhone til Huawei, kræver det, at du downloader appen ‘Phone Clone’, der hjælper med overførslen af indstillinger, SMS’er, kontakter, billeder etc.

 1. Download appen ‘Phone Clone’ til iOS på din gamle iPhone og den nye telefon.
 2. Vælg hvilken af telefonerne der er den gamle, og hvilken der er den nye.
 3. Fra den gamle telefon vælger du så den nye telefon i appen, som nu fungerer som et slags wifi-hotspot. 
 4. Marker alle de elementer du ønsker at overføre. 
 5. Når overførslen er færdig, er din nye mobil klar til brug.

Vil du have flere råd til din iPhone? Så læs: Hjælp til din iPhone 2020 [Komplet guide].

Bliv køreklar ved at overføre fra iPhone til iPhone

En af de store fordele ved Apples økosystem er muligheden for problemfrit at kunne overføre data fra en iPhone til iPhone. Når du skifter til en ny iPhone, er det fantastisk at kunne overføre alle dine apps, indstillinger og data med lethed fra en gammel iPhone.

Ved at bruge dit Apple ID kan du nemt sikkerhedskopiere og gendanne alle data fra din nuværende iPhone til din nye iPhone. Dette inkluderer ikke kun dine kontakter, kalendere og noter, men også dine fotos, videoer, meddelelser og app-data.

Når du sætter din nye iPhone op, guider Apple dig gennem en enkel proces, der giver dig mulighed for at overføre alt fra din gamle iPhone. Dette sparer dig tid og besvær ved manuelt at skulle geninstallere apps, logge ind på forskellige konti og flytte data enkeltvis til en ny iPhone.

Ved at overføre alle dine data fra din gamle iPhone til din nye iPhone bevares kontinuiteten i din digitale oplevelse. Du kan fortsætte med at bruge de samme apps, der allerede er konfigureret efter dine præferencer, og have adgang til alle dine fotos, videoer og filer.

Denne sømløse overførsels proces sikrer også, at du ikke mister vigtige oplysninger, kontakter eller beskeder, der er gemt på din gamle iPhone. Du kan være tryg ved, at alt vil blive overført korrekt og sikkert til din nye enhed.

Samlet set gør muligheden for at overføre fra iPhone til iPhone det nemt og bekvemt at skifte til en ny enhed. Du kan opretholde kontinuiteten i dine data og indstillinger, hvilket sparer dig tid og besvær ved at starte forfra. Med dit Apple ID og den enkle opsætningsproces er det en sømløs oplevelse at få din nye iPhone op at køre med alle dine data og indhold intakt.

Skal du sælge din gamle iPhone eller give den videre? Så læs vores indlæg: Sådan gendanner og nulstiller du din iPhone.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Telerepair menu
Telerepair menu

Klik redigerknappen for at rette denne tekst. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Klik redigerknappen for at rette denne tekst. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.