Hvad er en refurbished iPhone?

En refurbished iPhone er en iPhone, der består af brugte dele.

I denne artikel gennemgår vi forskellen på en ny og en refurbished iPhone – og hvorfor vi i Telerepair foretrækker at kalde det for en brugt iPhone.

Hvad betyder refurbished?

Refurbished betyder “genistandsat”.

Smartphones, tablets, bærbare eller stationære computere, digitale kameraer og anden elektronik, der består totalt eller delvist af brugte komponenter kaldes ofte for refurbished eller remanufactured.

Refurbished iPhones kan eksempelvis være: 

 • Demo- og udstillingsmodeller
 • Indleverede enheder med fejl, der er blevet udbedret
 • Gensolgte brugte enheder – eller enheder, der består af brugte dele

En refurbished iPhone kan være lige god som en spritny mobil eller smartphone. Det afhænger udelukkende af, hvor dygtig en tekniker, der har været involveret – og hvor grundige, de har været til at gennemteste de brugte komponenter.

I Telerepair har vi et stort udvalg af brugte mobiler og refurbished iPhones. Du kan også sælge din gamle iPhone til os. Vi tilbyder også reparationer af alle iPhones og reparationer af telefoner. Vi håndterer reparationerne på et dansk serviceværksted, med fokus på den højeste kvalitet og bæredygtige valg.

Vi sørger altid for, at hver enhed er blevet grundigt testet, inden den bliver sat til salg. Hvis nogle af komponenterne ikke lever op til vores (og Apples) standarder, bliver den skilt ad. De velfungerende komponenter bliver genbrugt i andre enheder – og de defekte eller slidte dele bliver afskaffet forsvarligt.

Vi klassificerer alle vores solgte enheder som brugte iPhones. Hvis du vil have en “refurbished” iPhone, skal du vælge en “god som ny”-model. Det, mener vi, er mere retvisende – og nemmere at forstå. Ved en refurbished iPhone kan du regne med, at alt fra batteri, skærm, kamera, bluetooth samt face id mm. er blevet gennemtestet på iPhonen, så du har en fuld funktionsdygtig iPhone.

Hos os kan du nemt finde en billig refurbished iPhone.

Hvad er fordelene ved en refurbished iPhone?

Der er en række fordele ved refurbished iPhones:

 • Billigere
 • Bedre for miljøet
 • Så gode som nye iPhones – hvis arbejdet er udført korrekt

Brugte telefoner er ofte billigere, selvom de fungerer præcis, som hvis de var kommet direkte fra fabrikken. Det betyder, at du ofte vil kunne spare en del penge på at købe brugt, uden at gå ned på kvaliteten.

Det er også bedre for miljøet at købe brugt, da produktion af ny elektronik er blandt de største klimasyndere. Og når du får en ny brugt iPhone fra os, ved du, at den fungerer præcis, som den skal. En brugt iPhone vil kunne give dig de samme glæder, som hvis du købte en ny. Alt fra lang batteritid, kamera som kan tage selfies og fange alle øjeblikkene i dit liv, hurtigopladning, maksimal ydeevne, en stærk skærm mm. Alle komponenter er blevet gennemgået på et dansk serviceværksted her hos Telerepair.

Hvis du opdager en fejl eller skade, vi har misset, så løser vi altid problemet med et smil.

Hvad er ulemperne?

Ulemperne ved en refurbished iPhone er:

 • Kvaliteten kan være værre, hvis du har købt den fra en upålidelig forhandler
 • Være mindre værd i gensalg
 • Kan have mistet sin vandtæthed

Som vi nævnte tidligere, så er refurbished iPhones kun lige så gode som mobilreparatørerne, der har udskiftet komponenterne. Det betyder, at du skal have en vis tillid til forhandleren eller teknikeren.

Enheden er også ofte lidt mindre værd, hvis du sælger den igen. Det er typisk ikke tilfældet for iPhones og andre Apple-produkter, fordi de generelt set holder i pris – indtil der kommer en ny model på markedet.

Fordi refurbished iPhones ofte består af udskiftede dele, kan den også have mistet sin vandtæthed. Når en iPhone åbnes, kan der nemlig opstå mindre åbninger i dens forsegling, som vand kan trænge igennem.

Sådan genkender du en refurbished iPhone

Du har som kunde altid ret til at vide om en iPhone, der sælges til dig er nyfabrikeret eller refurbished. Det er en del af dine forbrugerrettigheder.

Det betyder, at hvis du har købt en ny iPhone og skal have den bytte under din reklamationsret, skal telefonen være helt ny. Den må ikke være refurbished, fordi du i så fald ikke får det produkt, du har betalt for.

Du kan genkende en refurbished iPhone ved bl.a.:

 • Den er ikke i sin originale æske
 • Emballagen er ikke længere forseglet
 • Serienummeret på æske og telefonen er forskellige
 • Telefonen er fedtet eller har synlige fingeraftryk på skærmen
 • Der er skidt i hardware-portene

Det hænder, at du får udleveret en refurbished iPhone, når du bytter din nye enhed i butikken eller hos Apple. Apple blev endda sagsøgt i 2016 for at have udleveret refurbished iPhones under deres Apple Care+-ordning.

Køb en refurbished iPhone hos Telerepair

Hos Telerepair er muligheden for at erhverve sig en ny telefon eller ny smartphone aldrig mere end et klik væk.

Vores sortiment af brugte iPhones, såsom den eftertragtede iPhone 12 i den sofistikerede midnight green farve, iPhone X og iPhone XR, tilbyder et prisvenligt alternativ til dem, der ønsker at opgradere deres teknologi. Hver enkelt model er omhyggeligt gennemgået og certificeret af vores eksperter, så du kan tage gode billeder og nyde alle de funktioner, du forventer fra en top-of-the-line iPhone. Disse telefoner tilbyder en bæredygtig måde at eje en højteknologisk enhed på, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Uanset om du foretrækker det slanke design af iPhone X eller de forbedrede kamerakapaciteter i iPhone XR, gør Telerepair det nemt at vælge den rigtige refurbished iPhone, der passer til dine behov og dit budget.

Se vores udvalg af brugte iPhones

Er du i tvivl om, hvor gammel din iPhone er? Læs vores indlæg: Hvor gammel er min iPhone?

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Telerepair menu
Telerepair menu

Klik redigerknappen for at rette denne tekst. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Klik redigerknappen for at rette denne tekst. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.