iPhone SE 2020: billigere, hurtigere og et bedre kamera

Apple har netop debuteret en ny og billig model, iPhone SE, der skal konkurrere med lavprismodellerne fra de konkurrerende mobilselskaber.

Den nye iPhone SE bærer samme navn, som deres forrige lavprismodel, og kommer til Danmark i slutningen af april. Mobilen minder i høj grad om iPhone 8 og bliver solgt til næsten ½ af prisen på en ny iPhone 11.

Alt dette stemmer overens med tidligere rapporter om Apples planer for 2020.

I denne artikel gennemgår vi de tekniske specifikationer på den nye iPhone SE – og hvordan den adskiller sig fra Apples andre modeller.

En ny iPhone betyder som regel også et prisfald på brugte modeller. Hvis du skal købe en ny og billig mobil, har vi hos Telerepair et stort udvalg af brugte iPhones – i lige så god stand, som hvis du fandt den i butikken.

iPhone SE ligner iPhone 8 – men opdateret til 2020

Den nye iPhone SE minder på mange måder om en iPhone 8. 

Den har samme skærm, samme batteriliv og Apple har endda bragt Touch ID tilbage, efter at mange af de nyere modeller var overgået til Face ID. Selve designet med det enkelte kamera i fronten og ét i bagsiden minder også på mange måder om den populære 8’er.

Prisen for den nye SE ligger på mellem 3.699 kroner for 64GB-modellen til 5.099 kroner for 256GB-modellen.

At den nye iPhone SE i høj grad kommer til at benytte komponenter, som vi kender fra tidligere modeller, betyder også, at prisen på en iPhone SE reparation kan blive noget billigere. Mange af komponenterne er i sig selv billigere at anskaffe. Derudover har mange af reparationsværkstederne også de nødvendige reservedele liggende klar på lageret i store mængder.

iPhone 8’eren er desuden blandt Apples mest populære modeller. Det betyder, at hvis man ikke er glad for de nye tiltag, som Apple har introduceret i de senere modeller, har man nu et klart alternativ, der kan alt det samme som ens gamle iPhone 8 – men stadig kan køre de seneste apps og stadig modtager sikkerhedsopdateringer.

Hvis du har planer om at sælge din brugte iPhone for at købe den nye model, kan du gøre det lige her hos Telerepair.

Hvornår kommer den nye iPhone SE til Danmark?

Den nye iPhone SE kan forudbestilles allerede nu. Du vil dog først kunne købe den i butikkerne fra d. 24. april.

Hvad vil den koste?

Prisen på den nye iPhone SE afhænger af, hvor meget lagringsplads du har brug for. 

Der eksisterer tre modeller:

  • 64GB-modellen – 3.699 kr.
  • 128GB-modellen – 4.199 kr.
  • 256GB-modellen – 5.099 kr.

Det betyder, at Apple nu tilbyder et noget billigere alternativ på niveau med mange af deres konkurrenter, såsom Samsung, Huawei og OnePlus.

iPhone SE 2020 – specifikationer

  • 4.7” Retina HD display – samme skærm som i iPhone 8
  • A13 Bionic-processor – samme chip som i iPhone 11 Pro
  • 12 MP-kamera – 4K, 60fps, f/1.8 vidvinkelobjektiv
  • Smart HDR – bedre og skarpere billeder
  • Touch ID – som du kender det fra iPhone 5/6/7/8
  • Lagringsplads – 64GB, 128GB and 256GB
  • Klassisk design i flere farver – sort, hvid og rød

Fremtidige iPhones bliver (måske) ikke forsinket pga. coronakrisen

Som vi har nævnt i et forrigt indlæg, har der i begyndelsen af foråret været rapporter om, at iPhone 12 kunne blive forsinket. Flere af de fabrikker, der producerer komponenter til Apples mobiler, har nemlig indstillet arbejdet, da den kinesiske stat havde indført strengere kontrol i området, såsom karatæneprotokolerne og rejserestriktionerne.

I en artikel fra nyhedsmediet Bloomberg har flere af Apples partnere dog meldt ud, at de fortsat forventer at kunne producere de nødvendige dele inden sommer, hvor Apple begynder at samle og producere de endegyldige modeller. 

Alt dette betyder, at vi stadig kan forvente, at den nye iPhone 12 vil blive lanceret til efteråret. Hvorvidt de kan det nå det til midten af september – som det har været tilfældet i de seneste år – er endnu uklart.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Telerepair menu
Telerepair menu

Klik redigerknappen for at rette denne tekst. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Klik redigerknappen for at rette denne tekst. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.