Køb din næste iPhone brugt, og spar tusindvis af kroner

Næste gang du skal investere i en iPhone, bør du overveje at købe den brugt (refurbished). Der kan nemlig være rigtig mange penge at spare, når du vælger at købe refurbished fremfor fabriksnyt. 

Vi har lavet en prissammenligning på seks iPhone-modeller, hvor den billigste pris på en fabriksny iPhone sammenlignes med, hvad det koster at købe den samme model refurbished. 

Vores undersøgelse viser, at man i snit sparer knap 3.000 kr. ved at vælge en refurbished iPhone, fremfor en der er helt ny. 

ny iphone

Der kan altså være mange penge at spare ved at fravælge fabriksnye iPhones og i stedet vælge modeller, som er blevet refurbished. Men hvad vil det egentlig sige, at noget er ‘refurbished’, og hvad er fordelene ved det?

Hvad er en ‘refurbished’ iPhone?

‘Refurbished’ betyder ‘genistandsat’. Smartphones, computere, kameraer og anden elektronik, der består totalt eller delvist af brugte komponenter, kaldes ofte for refurbished. Men når du køber en refurbished iPhone, overtager du altså ikke ‘bare’ en andens brugte telefon. 

Telefonen vil nemlig være blevet testet og istandsat af en tekniker, som har udbedret de fejl og mangler, der eventuelt skulle være.

Faktisk kan en refurbished iPhone sagtens være lige så velfungerende, som en der kommer spritny fra fabrikken. Det afhænger udelukkende af, hvor gode teknikere, der har istandsat den, og hvor grundige de har været i testningen af de brugte komponenter. 

Hos Telerepair sørger vi altid for, at modellerne bliver testet grundigt, inden de bliver sat til salg. Vi er eksperter i reparationer af alle iPhones og reparationer af telefoner. Og hvis der er nogle af komponenterne, der ikke lever op til vores (og Apples) standarder, bliver de udskiftet. På den måde sikrer vi, at du altid kan forvente en iPhone, der er god som ny, når du vælger at købe den refurbished hos Telerepair. 

Hvad er fordelene ved at vælge en refurbished iPhone?

At købe en fabriksny iPhone, kan være en rigtig omkostningsfuld affære. Derfor er en af de helt store fordele ved at vælge refurbished, at man kan spare utrolig mange penge. Men selvom man sparer rigtig mange penge, går man ikke ned på kvaliteten. Hvis du vælger en ordentlig forhandler, får du en iPhone, som står helt som ny.

Udover de økonomiske fordele, kan du også tanke op på den gode klima-samvittighed, når du køber refurbished. Forbrug og produktion af ny elektronik er nemlig en stor klimasynder. Når du køber refurbished, er det genbrug. Og alt genbrug er godt for klimaet og planeten. Det kan du læse mere om i vores indlæg her.

Hvis du overvejer at købe en refurbished iPhone, kan du tjekke vores store udvalg. Du altid kan lave en god handel. For at få en refurbished variant, skal du vælge ‘Som ny’, når du vælger hvilken stand, iPhonen skal være i. 

Er du i tvivl om, hvor gammel din iPhone er? Læs vores indlæg: Hvor gammel er min iPhone?

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Telerepair menu
Telerepair menu

Klik redigerknappen for at rette denne tekst. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Klik redigerknappen for at rette denne tekst. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.