Kommende smartphones vi glæder os til

Hvis du har svært ved at vælge din næste telefon, så bliver livet ikke lettere for dig i efteråret 2022 og starten af 2023.

Apple præsenterer sædvanligvis deres nye telefoner i starten af efteråret, men virksomheder som Samsung og Google holder sig bestemt ikke tilbage med nye versioner af Samsungs Galaxy serie, en Pixel 7 og nye telefoner fra flere andre producenter.

Så der er meget i horisonten, og mens vi har klaret os gennem årets første travle periode, er endnu en tætpakket udgivelsesperiode lige om hjørnet.

Nedenfor har vi fremhævet de mest interessante muligheder, som vi forventer at se i 2022 eller starten af 2023. Det er telefoner, der i de fleste tilfælde sandsynligvis vil være fantastiske, og som i det mindste burde være interessante, usædvanlige eller innovative.

Ændringer på vej til iPhones Pro-serie

Lad os starte med iPhone. Som sædvanlig kommer Apple med en række nye telefoner til efteråret. I år kommer Pro-serien til at opleve flere ændringer. Det forventes blandt andet, at de kommende iPhone 14 Pro-modeller kommer med et always on-display. Denne opgradering kommer til at gå hånd i hånd med opgraderingen af låseskærmene i iOS 16, hvor det bliver muligt at tilføje widgets såsom vejr, kalender, batteristatus, alarmer, aktivitetscirkler og meget andet til låseskærmen.

Derudover forventes det, at Pro-serien får et nyt design med med tyndere bezels og en pilleformet udskæring til Face ID og det frontvendte kamera, som samtidig får en kraftig opgradering.

Det bagvendte kamera får også en opgradering, og det forventes at indeholde en 48-megapixel sensor.

De mindre iPhone 14-modellerne vil holde sig til den samme A15-chip som iPhone 13, mens 5,4-tommer ministørrelsen vil blive erstattet med en 6,7-tommer model.

Nye foldbare telefoner fra Samsung

Samsung har allerede været aktive med nye smartphones i 2022, og vi har set Samsung Galaxy S22-serien, komplet med en radikalt anderledes Samsung Galaxy S22 Ultra.

De hviler dog ikke på laurbærrene hos den sydkoreanske gigant. Der skulle efter sigende være to nye telefoner på vej, og de er begge i den foldbare kategori.

Samsung Galaxy Z Fold 4 forventes at blive den bedste foldbare telefon, ikke bare fra Samsung, men på markedet generelt.

Denne lander sandsynligvis ikke før i august eller september, men når den gør, kan den have et lettere og mere støv- og vandafvisende design end Samsung Galaxy Z Fold 3. Det bliver kombineret med et større batteri og et forbedret kamera under skærmen. Faktisk regner en kilde med, at Galaxy Z Fold 4 kan have to væsentligt opgraderede underskærmskameraer.

Samsung Galaxy Z Flip 4 vil sandsynligvis ikke være så spændende eller avanceret som Samsung Galaxy Z Fold 4. Aktuelle rygter peger på, at Galaxy Z Flip 4 minder meget om Z Flip 3 med en 6,7-tommer hovedskærm og en 1,9-tommer coverskærm. Rygter siger dog, at coverskærmen kan vokse lidt, og telefonen kan også få et tredje bagkamera og et større batteri.

Forvent, at denne telefon lanceres i eller omkring august.

Google flirter også med en foldbar telefon

Google har taget den usædvanlige beslutning at vise Pixel 7 frem længe før dens lancering, så du kan se et officielt billede af den nedenfor.

Som du kan se, ligner den meget Pixel 6, men med en kamerablok i aluminium frem for en farverig. Vi ved også, at Pixel 7 får to bagkameraer, mens Pixel 7 Pro har tre. Begge telefoner vil bruge den næste version af Googles Tensor-chipsæt og køre Android 13.

Google Pixel Fold er en telefon, som der er blevet snakket om i flere år, og de seneste rygter tyder på at den muligvis lander i slutningen af 2022.

Ifølge rygterne kan Google Pixel Fold få en 7,6-tommer foldbar OLED-skærm og det samme Tensor-chipsæt som Pixel 6-serien. Indtil videre bør alt omkring denne telefon dog tages med et gran salt. Det kan dog ende med at blive en af de få ikke-Samsung foldbare telefoner, der er værd at blive begejstret for.

Store kameraer fra Xiaomi og Nokia

Der er også andre interessante telefoner på vej; blandt andet fra Xiaomi, OnePlus, Nokia.

Xiaomi 12 og 12 Pro er allerede landet, men det stopper måske ikke med det, da der også er tale om en Xiaomi 12 Ultra.

Dette er stadig på rygtebasis indtil videre, men efter sigende kan den få et enormt bagkamera, med masser af objektiver. Det er oven i meget spændende specifikationer, som tyder på et Snapdragon 8 Gen 1-chipsæt, en 120Hz skærm og 12 GB RAM som minimum.

Et uofficielt billede af OnePlus 10T (@HeyitsYogesh / @onsitego)

OnePlus 10T kan blive virksomhedens flagskib i anden halvdel af 2022 og rygter fra firmaet tyder på, den ligger sig under OnePlus 10 Pro i rangorden. Den forventes dog at have et Snapdragon 8 Gen 1 Plus-chipsæt og 150W opladning, hvilket betyder, at den slår OnePlus 10 Pro på begge fronter. Men den har tilsyneladende også en skærm med lavere opløsning, dårligere kameraer og et mindre batteri.

Vi har ventet på Nokia 10 i lang tid. Så længe at den er gået igennem et par navne, siden den først rygtedes. De seneste rygter siger, at den kan lande som Nokia X60, givet Nokias nye navneprocedurer for dets telefoner.

Det er også uklart, hvornår denne telefon rent faktisk vil lande, men den kan være værd at vente på, da rygterne peger på et frontvendt kamera bygget ind i en safirglasskærm, et penta-linsekamera, en 108MP eller 200MP hovedsensor, et 6.000mAh batteri, en 144Hz opdateringshastighed til skærmen og et top-end Snapdragon-chipsæt. Så det kan blive en meget premium telefon.

En helt ny producent på markedet

Nothing Phone (1) er debuten fra det teknologimærket Nothing dannet af en af medstifterne af OnePlus. Nothing Phone (1) fik en masse opmærksomhed i juni da firmaet lagde et billede ud af telefonen, der viste, at den får en transparent bagside.

Udover designet vides der endnu ikke meget om den nye telefon. Det ændrer sig dog den 12. juli hvor den bliver præsenteret. Det forventes dog, at den får et Snapdragon Chipset ligesom OnePlus, Derudover kan det ses på billederne af telefonen, at den har et kamera med to objektiver.

Nothing Phone (1) vil køre Android-operativsystemet, men den vil have en anden grænseflade med forskellige skrifttyper og lyde end andre Android-telefoner, kaldet NothingOS. Nogle af ændringerne fra standard Android inkluderer tre Nothing-widgets (en vejrudsigt og to ure), et Nothing wallpaper og evnen til at forstørre app- og mappeikoner.

Hos Telerepair holder vi os altid opdateret på de nyeste produkter, sa vi kan yde den bedste service, når du har brug for hjælp med din telefon. Skulle du ende med at købe en af disse telefoner, og derfor have brug for at sælge din gamle iPhone, så kan du tjekke, hvad vi vil give for din telefon hurtigt og nemt lige her.

Vil du vide hvor gammel din iPhone er? Så læs vores indlæg: Hvor gammel er min iPhone?

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Telerepair menu
Telerepair menu

Klik redigerknappen for at rette denne tekst. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Klik redigerknappen for at rette denne tekst. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.