OnePlus 7 Pro – Hvor god er den? [Sammenligning]

Med OnePlus 7 Pro har den kinesiske producent sat øjnene efter at levere den bedste premium Android-telefon på markedet. Men er den nu også det?

Og hvordan står den i forhold til de konkurrerende modeller fra Samsung og Huawei?

Læs vores analyse og bliv klogere på, om OnePlus 7 Pro’en er noget for dig.

OnePlus 7 eller OnePlus 7 Pro?

OnePlus løftede sløret for både deres 7 og 7 Pro i maj 2019, kun en uge før de lancerede begge mobiler tirsdag d. 21. maj.

OnePlus 7 og OnePlus 7 Pro deler samme processor, en Qualcomm SDM855 Snapdragon 855 med UFS 3.0 drevteknologi. Det giver dem begge en imponerende ydeevne. Det gør det muligt for dig at få den optimale oplevelse med samme hurtige responstid, uanset om du scroller gennem sociale medier eller spiller et mere krævende mobilspil, såsom Epic Games’ Fortnite.

OnePlus 7 Pro Reparation

Hvad er den store forskel?

En OnePlus 7 Pro er specialdesignet til mobilspil og tungere programmer.

Det, der konkret adskiller den fra sin lillebror, er displayet → de 12GB RAM og det større batteri.

Hvor en “almindelig” 7’er har et traditionelt 1080p AMOLED display med 60Hz og et lille udsnit i toppen med plads til frontkameraet, er Pro’en udstyret med et kurvet glas og en AMOLED skærm, der leverer en 1440p skærmopløsning på 90Hz. Glasset dækker også over 90% af telefonens forside. Derfor har de også skjult frontkameraet, som via en motoriseret pop-up funktion springer frem, når du tager det i brug.

De ekstra RAM giver dig en ekstra ydeevne, der gør, at du kan forvente mindre loadtid, og at de mest krævende programmer ikke hakker eller overopheder din telefon.

Det større og bedre display og de ekstra RAM har også nødvendiggjort et større batteri. Hvor en 7’er bruger et 3700 mAh, har OnePlus 7 Pro et imponerende 4000 mAh – et af de større på markedet. Bruger du den derfor ikke aktivt til at køre tunge apps, vil du opleve en længere batterilevetid.

Samsung Galaxy S10 Plus eller OnePlus 7 Pro?

Galaxy S10 Plus er Samsungs helt store satsning på premium Android-mobiltelefoner. Den blev lanceret i marts 2019, så den har et næsten tre måneders forspring på markedet i forhold til OnePlus 7 Pro.

Galaxy S10 Plus og OnePlus 7 Pro har meget tilfælles.

De bruger endda den samme processor, den førnævnte Snapdragon 855 chipset. De har også begge et fantastisk Quad HD+ AMOLED-display, der giver en mere levende farvegengivelse end deres konkurrenter.

Begge telefoner har prioriteret en stærk ydeevne og display, så du får det meste ud af de mest almindelige opgaver på din telefon.

Galaxy S10 Plus Reparation

Hvad er den store forskel?

Den store forskel mellem de to telefoner er opladning, RAM og pris.

Samsungs Galaxy S10 Plus tilbyder både almindelig kabelopladning og trådløs QI-opladning. Det er en funktion, der ikke er blevet prioriteret af OnePlus til deres 7 Pro-model. Deres batterier er dog relativt ens, så opladningshastigheden og batterilevetiden bør ikke variere stort mellem de to smartphones.

Når det kommer til RAM, blæser OnePlus Samsung ud af vandet. En S10 Plus har “kun” 8 GB, hvorimod en 7 Pro har 12GB. Det vil kunne mærkes, når du skal starte apps op, eller når du bruger de mere krævende apps.

Prisen er også en helt anden. En Samsung S10 Plus direkte fra producenten koster i skrivende stund 7.999,- kr., hvorimod OnePlus sælger deres dyreste 7 Pro for 6.399,- kr. Det er en markant forskel, når telefonernes tekniske specifikationer ligner hinanden så meget.

Huawei P30 Pro eller OnePlus 7 Pro?

Huawei P30 Pro er firmaets nyeste flagskib. Det er en af de bedste mobiltelefoner, selskabet nogensinde har produceret og er især blevet fremhævet for de fantastiske billeder, som Huawei P30 Pros fire kameraer kan tage.

Både P30 Pro og OnePlus 7 Pro har lignende batterier og P30 Pro’ens Kirin 980-processor kan meget af det, de to andre mobilers Snapdragon 855 kan. Dog er ydeevne ikke helt ligeså god.

Huawei P30 Pro Reparation

Hvad er den store forskel?

Den store forskel mellem P30 Pro og OnePlus 7 Pro er, udover ydeevnen, deres kameraer og display.

Huawei har med deres P30 skabt en triumferende kamera-smartphone. Den har fire kameraer, der hver tjener sin funktion. Dens største kamera er på hele 40MP, hvilket er suppleret med en 20MB vidvinkel kamera, et 8MP periskop-kamera og Time-of-Flight sensorer, der bruger infrarødt lys til at måle afstand og dybde, når du tager et billede. Er du fotograf, og bruger du din telefon til at tage flotte landskabsbilleder med stor dybde, er det et stærkt argument for at vælge en Huawei P30 Pro.

OnePlus 7 Pros bagkamera er på 48MP og har derfor, strengt talt, bedre specifikationer end Huaweis. Det vil dog ikke gøre en stor forskel i praksis. Skal du derimod bruge din telefon til at tage fest- og hverdagsbilleder, er OnePlus 7 Pro dog ideel. OnePlus har prioriteret en stor og ubrudt skærm, samt de har skjult frontkameraet inden i selve telefonen. Det springer kun frem, når det skal bruges.

Der hvor OnePlus udmærker sig er displayet. Huawei P30 Pros display og skærm er også fantastisk – men er ikke i samme leje som en OnePlus 7 Pro. En klar fordel ved P30 Pro’en er, at dens skærm er lidt større. Dens Full HD+ OLED screen leverer også klare og tydelige billeder, men har lidt fladere farver end 7 Pro’en. Derudover har den Huaweis klassiske tåre-udskæring til kameraet på telefonens forside. Alt dette behøver naturligvis ikke udgøre en stor forskel, medmindre du skal bruge din telefon til at se film eller spille videospil.

Skal du have repareret din OnePlus 7 Pro?

En større skærm er desværre også en indbydelse til revner og krakelering i glasset. Derudover er en OnePlus 7 Pro ikke ligeså vandtæt som dens konkurrenter.
Har du derfor brug for en reparation af din OnePlus 7 eller en anden type mobil, kan du kontakte os her eller møde op i en af vores mange butikker. De fleste af vores reparationer tager under en time.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Telerepair menu
Telerepair menu

Klik redigerknappen for at rette denne tekst. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Klik redigerknappen for at rette denne tekst. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.