Sælg din iPhone: 5 fordele ved at sælge din brugte iPhone hos os

Har du en gamle iPhone liggende, som du gerne vil sælge? Sælg din iPhone hos Telerepair for et stort udbytte.

Jo, det kan være dejligt altid at have en back-up liggende klar, men den er af lidt ældre dato – eller du ved, at du aldrig vil få den brugt – er det bedre at have pengene i banken. Værdien på iPhones falder ikke ligeså hurtigt som andre smartphones, men de kan stadig blive forældet. 

Hos Telerepair kan du hurtigt og nemt sælge din iPhone – men hvis du stadig er i tvivl, så har vi fem gode årsager til, at du skal sælge din brugte iPhone hos os.

Læs også vores blogindlæg omkring, hvordan du gendanner og nulstiller din iPhone, før at du sælger den. Og husk at slå Find My iPhone fra.

Skal du have overført data fra din gamle til din nye, kan du læse vores guide til hvordan man overfører fra iPhone til iPhone.

sælge iphone


Fordel #1: Du slipper for besværet ved at finde en køber

At sælge en brugt iPhone kræver tid og overskud.

Du skal først finde en person, der er interesseret i at købe din gamle telefon. Det betyder, at du skal gå på DBA, skrive i en Facebook-gruppe eller på en anden måde opstøve en interesseret køber. Køberen skal også indvillige i at finde en pris, mødes eller eventuelt betale dig for forsendelse.

Undervejs i hele processen kan du risikere, at køberen hopper fra.

Hos Telerepair slipper du for al det besvær. Du skal bare klikke ind på siden, vælge din model, hvor meget lagringsplads den har og hvilken tilstand den er i. Så trykker du bare “ok”. Du vil med det samme modtage en pakkelabel, som du bruger, når du sender din iPhone ind til os. Det betyder, at du ikke skal betale fragt eller forsendelse. Pengene for mobilen får du det øjeblik, den er ankommet hos os.

Fordel #2: Du får dine penge hurtigt

Telerepair går en dyd i at betale dig hurtigt.

Når du kontakter os for at sælge din iPhone, vil du modtage en returlabel på mail. Den kan du straks printe, og få sendt din mobil samme dag. Vi kan også tilsende dig en betalt returkuvert. Ellers kan du også komme ned i butikken med din brugte mobil. Så hjælper vi dig herfra.

Det øjeblik vi har modtaget din mobil og bekræftet, at den er i den korrekte stand, overfører vi betalingen til dig. Hvor hurtigt det går, afhænger af din bank. Det er til tider inden for fem hverdage, men i de fleste tilfælde går det langt hurtigere.

Fordel #3 ved at sælge din iPhone til os: Du bliver ikke snydt

Private salg og køb af iPhones sker hver eneste dag. Det er normalt ganske sikkert.

Men du kan være uheldig og blive udsat for bedrag. Det kan være, at køberen vil have telefonen i hænderne før, de betaler det fulde beløb – og render fra regningen. De kan også prøve at presse prisen længere ned end først aftalt, fordi der pludselig er opstået markante “skader” på mobilen”, der ikke var til stede, da du sendte den.

Typisk er det dog køberen, der er ofret, når nogen bliver snydt. Hvis du skal købe en brugt iPhone, kan du læse mere i et af vores andre indlæg om, hvordan du undgår snyd. Men som sælger er det lidt sværere.

Hos Telerepair undgår du at blive snydt. Vi har klare betingelser, når vi køber din brugte iPhone, og du ved på forhånd, hvad vi vil give dig for din telefon. Det eneste vigtige er, at du vælger de rigtige kategorier, når du sælger din iPhone. Er du i tvivl om, hvad forskellen er mellem “god” eller “slidt”, kan du læse en udførlig beskrivelse inde på siden.

Fordel #4 ved at sælge din iPhone til os: Du beskytter din data

Sælg din iPhone til os, og vi sørger for at rydde al data og forrige indstillinger, inden den kommer i hænderne på en ny køber.

Vi anbefaler altid, at du sletter og laver en total fabriksgendannelse af hele mobilen, inden du sælger den. Det gør du under “Indstillinger/Generelt/Nulstil/Slet alt indhold og alle indstillinger.” Men glem ikke først at slukke for “Find min iPhone.”

Hvis alt det lyder som meget besvær, kan vi gøre det for dig. Vi tjekker altid alle mobiler, vi får ind, så ingen af dine personlige oplysninger er tilgængelige for den nye køber.

Fordel #5 ved at sælge din iPhone til os: Et godt tilbud, hvis du samtidig skal købe en ny brugt iPhone

Hvis du har solgt din gamle back-up iPhone og leder efter en ny, kan du også nemt finde en brugt iPhone hos os.

Alle vores brugte iPhone sælges med 2 års-garanti og er i god stand eller som nye.

Er du fuldstændig overbevist om, at du vil købe en af vores brugte iPhones, når du sælger din gamle, er du velkommen til at kontakte os direkte. Så kan vi typisk give dig en endnu mere favorable pris.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Telerepair menu
Telerepair menu

Klik redigerknappen for at rette denne tekst. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Klik redigerknappen for at rette denne tekst. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.