iOS 17: Et dybdegående kig på Apples nyeste opdatering

Apple er kendt for konstant at udfordre sig selv for at skabe nyskabende teknologi, og med lanceringen af iOS 17 beviser de igen deres dedikation til fornyelse. Fra den imponerende Standby-Smart display til den private browser, er her hvad du kan forvente af iOS 17.

Standby – Smart display

Én af de mest iøjnefaldende nye funktioner er “StandBy”. Forestil dig at kunne forvandle din iPhone til en smarthome-hub, så snart den placeres på en trådløs oplader. Dette kan nu blive en realitet. StandBy-funktionen tillader telefonen at vise et analogt ur, kalender, musikafspiller eller blot et valgfrit billede. Mens funktionen synes at være optimeret til Apples MagSafe-oplader, er det vigtigt at bemærke, at den fungerer med alle typer opladere.

Facetime telefonsvarer

Facetime ændres også markant med iOS 17. Forestil dig at kunne efterlade videobeskeder til dine kære eller forretningsforbindelser, når de ikke er tilgængelige. Det er en naturlig forlængelse af den nuværende teknologi og noget, mange brugere vil finde utroligt nyttigt.

Contact poster – Opkald

Nu kan du også gøre dit opkald lidt mere personligt. Med “Contact Poster” kan du vælge, hvordan andre ser dig, når du ringer til dem. Tilpas billeder, farver og skrifttyper og gør hvert opkald unikt.

Check-in funktion

For dem, der ofte rejser eller blot ønsker at holde deres kære informeret, introducerer iOS 17 en Check-in funktion. Med denne funktion kan udvalgte kontakter automatisk få besked, når du ankommer til din destination. Det giver en ekstra følelse af sikkerhed og bekvemmelighed.

AirDrop

AirDrop, et allerede populært værktøj, får nogle markante forbedringer. Forestil dig at kunne udveksle kontakter ved blot at bringe to iPhones tæt sammen. Og nu, hvis forbindelsen mellem enhederne mistes, kan overførslen fortsætte via internettet.

Journal App – Dagbog

For dem, der nyder at reflektere over deres oplevelser, vil Journal-appen være en velsignelse. Ved hjælp af maskinlæring kan appen foreslå begivenheder at tilføje. Men frygt ej: alle oplysninger er helt private, beskyttet med end-to-end-kryptering.

Siri

Siri bliver endnu nemmere at bruge. Glem “Hej Siri”; nu kan du blot sige “Siri” for at aktivere din trofaste stemmeassistent.

Bedre autocorrect

Autokorrektur har altid været et tveægget sværd, men med iOS 17’s forbedringer kan vi forvente en mere intuitiv oplevelse. Autokorrektur lærer nu din skrivestil og bliver bedre til at forudsige sprog.

Privat browser

I en tid, hvor internetprivatliv er i fokus, kommer iOS 17’s nye private browser-funktion som en kærkommen opdatering. Med forbedret sporingsbeskyttelse og Face ID låsning af sessioner, er dine browsing-aktiviteter sikrere end nogensinde.

Deling af AirTags

Med iOS 17 kan du endelig dele placeringen af dine AirTags med andre. Det betyder færre sporingsadvarsler og mere samarbejde.

Tilgængelighed

Nu spørger du sikkert: Hvornår får jeg adgang til alle disse funktioner? Hvis du bor i Danmark, som vi gør, kan du forvente den offentlige udgivelse i juli og den fulde version i september 2023. Men sørg for at checke, om din iPhone er kompatibel, da ældre modeller som iPhone 8, 8 Plus og iPhone X ikke vil understøtte iOS 17.

iOS 17 ser ud til at tage iPhone-brugeroplevelsen til det næste niveau. Med en række nye funktioner og forbedringer, der spænder over kommunikation, privatliv og bekvemmelighed, er der meget at se frem til. Apple fortsætter med at bevise, at de er i forkant med teknologisk innovation, og vi kan ikke vente med at se, hvad fremtiden vil bringe.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Telerepair menu
Telerepair menu

Klik redigerknappen for at rette denne tekst. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Klik redigerknappen for at rette denne tekst. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.